Tid til nyt lækkert tag?

Måske er dette forår det år hvor du endelig får fikset taget? En tagrenovation eller andet tagarbejde behøver hverken være besværligt eller meget dyrt. At blive ved med at udsætte tagrenovationen kan øge risikoen for blandt andet vandskaden. Udnyt tiden hjemme og det kommende forår til at få fikset taget, så huset kan få et nyt lækkert og friskt look, og så du kan bekymre dig om andre ting.

En omfattende renovering som ved en tagrenovering kan være en stor post i budgettet og også en overskudsrøver. Men hvis tanken om at du ved det skal gøres hele tiden, ligger i baghovedet får du aldrig fred. Når foråret kommer, kommer der ofte flere tørre dage, og det er en super tid til at få fikset taget. Sørg for at vælge en kompetent og dygtigt tømre til at udføre tagarbejde på dit tag, så du kan sove trygt i din seng om natten, med forsikringen om at taget over dit hoved holder tørt.

Uanset om du skal have foretaget en større tagrenovation, lagt et helt nyt tag eller foretaget mindre tagarbejde som reparation af taget. Ved at sørge for at dit tag er vedligeholdt og i orden, kan du mindske risikoen for en række risici som er forbundet med et gammelt og utæt tag. Dette er blandt andet risici som råd, skimmel, øgte varmeregning, vandskade og lav energibesparelse.

Kvalitet og erfaring sørger for at dit tag er i orden

Hos tømrerfirmaet GreenWood, får du kvalitet og over 20 års erfaring med træarbejde. Her lægges der fokus på at du som kunde kan regne med din tømrer og at det arbejde der bliver udført, er af højeste kvalitet.

Er du interesseret i at få lavet tagarbejde på dit tag, kan du altid ringe til en snak om hvordan du får løst dit problem så effektiv som muligt. Desuden kan du også få et uforpligtende tilbud specifikt til dig.

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *