Start din egen webshop

Elsker du også bare gadgets og kan du bruge timevis på at stene webshops hvor der forhandles gadgets online? Du kan faktisk selv starte din egen webshop op med gadgets.

Alle elsker gadgets – brug det i din idé

Hvis du alligevel har gået med tankerne om at du vil springe ud som selvstændig, men bare ikke har fundet frem til din niche der skulle bære din virksomhed igennem medvind og modvind, så kan du måske med fordel få de sidste tanker heromkring på plads ved at inddrage ideen om salg af gadgets.

Alle elsker gadgets hvad enten de vil være ved det eller ej, så der er helt sikkert nogle idéer der kan føre dig videre til dit næste step. Du skal have oprettet dig en virksomhed og i Danmark kræver det at man registrerer sin virksomhed med et CVR-nummer med det samme man har en plan om at omsætte for mere end 50.000 kroner årligt.

CVR-nummer er lidt det samme som et CPR-nummer bare et personligt nummer til din virksomhed. Når du skal oprette det, skal du have gjort dig overvejelser omkring hvilken virksomhedstype din virksomhed er. Stift holdingselskab hvis du alligevel er i tankerne om at du vil starte et ApS.

Stift dit ApS samtidig med dit holding

Der følger stort set kun fordele med at stifte et holdingselskab i samme ombæring med hvis du vil stift ApS. Der kan bl.a. nævnes følgende fordele som du kan tjekke ud såsom rullende kapital og skattemæssige fordele. Du vil også beskytte din optjente formue i virksomheden bedre, ved at gøre brug af et holdingselskab som en slags sparegris for dit ApS.

Ulemperne ved holding er færre, men der er dog nogle du skal være opmærksom på. Selve registreringen kræver dens egne stiftelsesdokumenter og der er krav om et særskilt regnskab hvert år, men dette er som regel noget der ikke tager lang tid for en revisor at klare, da der er lidt aktivitet i et holdingselskab.

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *