Vogne i alle former, størrelser og farver

Hvis du er på udkig efter en ny vogn til dit firma eller til dit arbejde, så tag et kig hos Alsidig Maskinfabrik. Når foråret nærmer sig hurtigere og hurtigere, betyder det også at en ny sæson er på vej. Solen skinner mere og mere, og dagene bliver længere og længere. Det er som om at alt liv pludselig vågner, og tager du en tur i naturen vil du blive beriget med fuglekvidder og frisk forårsduft. Med foråret kommer ofte også regn og mudder. Måske overvejer du en vogn som har hydraulisk hjultræk?

Når det er tid til en ny vogn, kan man lige så godt vælge lige præcis den vogn du går og drømmer om. Når vognen er en stor del af arbejdet og arbejdsdagen, er det vigtigt at den fungerer og opfylder eventuelle arbejdsopgaver som den er beregnet til. Med en vogn som er specificeret til dine arbejdsområder, bliver arbejdet let som en leg.

Måske går du og drømmer om en vogn som er helt specifikt designet til dig, så den matcher dine andre vogne og som matcher dit firmas design. Hos Alsidig Maskinfabrik kan du vælge mellem et bredt udvalg af vogne så som, Landbrugsvogne, Specialvogne, Entreprenørvogne, Industrivogne, Højtipvogne, Kroghejsvogne, Anhænger kærre, Skifteladundervogne, tipvogne og Træflisvogne.  Er du på udkig efter en enteprenørvogn kan du designe din vogn lige præcis som du ønsker den hos Alsidig.

Som et barn i en design selv lejetøjsbutik

Hos Alsidig Maskinfabrik er mulighederne mange og det er sjældent at et ønske ikke kan efterleves. Her får du levering til hele landet, udsøgt service og et firma som har over 30 års erfaring med producering af vogne. Alle vogne er ordreproduceret, hvilket vil sige at hver enkel vogn er designet og produceret præcist til dig. Du kan vælge imellem mange forskellige størrelser, helt fra 13 til 30 tons. Derudover kan du vælge mellem forskellige former for tipper, og mange forskellige farver

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *