Gode tips til en endnu hyggeligere julefejring

Jul

Julen er helt klart en af vores hyggeligste højtider, og det er slet ikke så mærkeligt, at mange oplever det som den gang om året, hvor man kommer tættest på sine allernærmeste. Hvis du er på jagt efter nogen at fejre højtiden med, skal du læse med videre, i tillæg til at få gode tips til en endnu hyggeligere julefejring.

Lav en ny tradition

Det er jo blevet sådan, at langt de fleste af os er meget traditionsbundne, lige når det kommer til julefejring. Det er svært at foreslå, at man skal gøre noget på en anden måde, end den man altid plejer. Traditionerne er tit forbundet med meget nostalgi, men det er faktisk muligt at ruske lidt op i det en gang i mellem. Hvis man vil gøre julefejringen endnu hyggeligere, end det den er i udgangspunktet, så kan man introducere en ny tradition. Det betyder altså ikke, at man skal tage noget væk fra de traditioner man har i forvejen. Man kan bare komme med noget nyt, som gør det endnu hyggeligere. Måske er der en tradition du altid har ønsket at I havde i din familie? Eller fejrer du jul med svigerfamilien, og gerne vil tage en tradition fra din egen familie med ind? Der er mange muligheder, og det kan være alt fra at spise risengrød til at lave pakkeleg. Det kan også være en tradition, der får julen til at vare lige lidt længere.

Hvad med at begynde med en typisk engelsk eller amerikansk julefejring, hvor man strækker julefejringen helt ind i første juledag? Måske er det da børnene skal få lov til at få julestrømper, og have sjov med at åbne en ekstra gave – selv om det er efter selve juleaften.

Det kan også være noget så enkelt som at man ser en film hvert år. I Norge og mange andre steder i Europa, blandt andet også i Tyskland, er det juletradition at se en tjekkisk version af Askepot, der hedder Tre nødder til Askepot. Det er en kendt og kær klassiker, som man kan få på DVD, og måske introducere som juletradition om morgenen på juleaften, også herhjemme. Det er aldrig for sent at introducere en ny tradition.

Find nogen at dele julen med

Hvis du føler dig ensom i julen, eller bare er træt af udelukkende at være sammen med familien, så er det heldigvis nemt at gøre noget ved. Sex dating på Scor kan være en god måde at gøre julen lidt mere fræk og spændende på. På Scor kan man nemlig møde nogen at tilbringe højtiden med, uanset om man er interesseret i et lidt mere seriøst forhold, eller bare uskyldig leg og sjov. Det er helt op til dig.

«
»

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *